Talvikausi

LÄMPÖISEMPIEN VESIEN ÄÄRELLE

Kyrönjoen KoskiHäjyillä on melontaharjoitteluun tarkoitettu uimahallivuoro Seinäjoen uimahallissa keskiviikkoisin klo 20.45 – 21.45.

Melonta-aika altaassa alkaa klo 20.45, suihkutiloista altaaseen on siirryttävä viimeistään klo 21.00. Melonta-aika päättyy klo 21.45, jolloin kaluston on oltava palautettuna varastoon ja siirryttävä suihkutiloihin. Uimahallista on poistuttava viimeistään klo 22.00.

Seura maksaa uimahallivuoron. Jäsenen on itse noudattava lipunmyynnistä sisäänpääsyyn oikeuttava ranneke ja maksettava siitä pantti (8€).

Pakollinen varustus on normaali uimahalliin sopiva uimapuku. Lisämukavuutta tuo mm. uimalasit, nenäklipsi ja tossut. Myös märkäpuvun käyttö on sallittua, kunhan se on hyvin puhdistettu ennen altaaseen menoa. Seuran puolesta uimahallissa on kajakit, aukkopeitteet, melat ja kelluntaliivit.

Käyttäytyminen ja koronavarotoimenpiteet on uimahallin ohjeistuksen mukaisia. Lisäksi melontakalustoa nosteltaessa ja siirreltäessä varastosta altaalle on noudatettava varovaisuutta liukastumisen suhteen.

Uimahallivuorolla on kaksi vastuuhenkilöä, Suoku Sirén ja Osku Luoma, joista vähintään toinen on paikalla jokaisella vuorolla opastamassa. Heihin voi olla yhteydessä kaikissa uimahallivuoroa koskevissa kysymyksissä.
Suoku Sirén, 040 526 2892
Osku Luoma, 040 671 1372

Jos pienikin kiinnostus uimahallimelontaan syttyi, niin nyt kannattaa ehdottomasti tulla testaamaan! Kaikki seuran jäsenet, osaamistasosta riippumatta, ovat tervetulleita.

KyHä hallitus